KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Döngele Şehit İdris Çam İlkokulu

03442582042
DÖNGELE MAH. YAVUZ SELİM_10 SK. NO: 23 ONİKİŞUBAT / KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
İlköğretim çağındaki her Türk çocuğunu , milletin kültürel, manevi ve demokratik değerlerini benimsemiş, Atatürkçü, bilimsel düşünceyi rehber edinmiş, ruh, beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmiş, doğayı ve çevreyi koruyup geliştiren, dünyanın her yerinde başarılı olacağına inanmış, kendine güveni tam bireyler olarak yetiştirmektir.
Misyon
Demokratik, çağdaş , Atatürkçü bir yaklaşımla teknolojiyi takip eden seçkin bir eğitim kurumu olmak ve ilkokul çağındaki bütün öğrencilerimizin, bilgili becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve her Türk çocuğunun; dünü tanımasını, bu günü öğrenmesini, yarını paylaşarak nitelikli insanlar olarak yetişmelerini sağlamaktır.
İyi yetişmiş, sevgi ve saygıyı ön planda tutan, çevresine ışık saçan bireyler.
08.30-14.00
BELEDİYE OTOBÜSÜ, FABRİKA SERVİSİ VE ÖZEL ARAÇLARLA ULAŞIM SAĞLANILMAKTADIR.
Servis Bilgisi
SABAH VE ÖĞLEDEN SONRA OLMAK ÜZERE BELEDİYE OTOBÜSÜYLE 2 SEFER KAHRAMANMARAŞ´A SERVİS YAPMAKTADIR.SAAT 06.30 VE 15.30 KAHRAMANMARAŞ´A GİDİŞ.KAHRAMANMARAŞ´TAN DÖNGELE´YE 07.00 VE 17.00 DA GELİŞ OLARAK SERVİS YAPMAKTADIR. AYRICA ÖĞRETMENLERİN KENDİ ARAÇLARI
DÖNGELE MAHALLESİ
45 KM
Kontenjan Bilgileri
TOPLAM KONTENJAN: BİR OKUL MÜDÜRÜ, BİR MÜDÜR YARDIMCISI, 5 SINIF ÖĞRETMENİ VE 2 ÜCRETLİ ÖĞRETMEN OLMAK ÜZERE TOPLAM 9 PERSONELDİR.
FUTBOL, VOLEYBOL, KOŞU, MASA TENİSİ...